Diensten

Tuin ontwerp

Wij vinden dat alleen het beste goed genoeg is voor u. Daarom besteden wij veel aandacht aan de ontwerpfase van uw nieuwe tuin. Iedere tevreden klant is tenslotte ook een visite kaartje voor ons bedrijf!

Tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking bespreken wij uw wensen, ideeen en natuurlijk de kaders van het budget. Op basis van deze informatie gaan wij aan de slag met het tekenen van het eerste ontwerp. Vervolgens overleggen wij zolang als dat nodig is, om samen met u tot het ultieme ontwerp te komen.

Als het definitieve ontwerp klaar is, maken we samen een keuze in de te gebruiken materialen, afhankelijk van het beschikbare budget. Binnen de offerte specificeren wij alle onderdelen apart, zodat u altijd duidelijk inzicht heeft over de opbouw van de kosten.


Tuin aanleg

Met ruim 15 jaar ervaring is Edwin Dobbe Tuinen gespecialiseerd in alle soorten en vormen van tuinaanleg. Van het aanleggen van een compleet nieuwe tuin tot het renoveren van uw bestaande tuin. Daarbij kunnen wij ook alle materialen leveren die nodig zijn voor het aanleggen van uw nieuwe tuin.

Wij begrijpen dat het aanleggen van een tuin een behoorlijke ingreep is en tijdelijk overlast voor u kan geven. Daarom communiceren wij duidelijk een planning wanneer verschillende werkzaamheden plaatsvinden en afgerond zullen worden. Ook werken wij uitsluitend met Nederlandse medewerkers. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Tuin onderhoud

Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres

Wanneer uw droomtuin is aangelegd is het verstandig om deze goed te onderhouden.
Daarbij is het uiterst belangrijk dat dit op de juiste wijze gebeurt. Zo blijft uw tuin in goede conditie. Edwin Dobbe Tuinen is gespecialiseerd in het vakkundig onderhouden van uw tuin.

Met jarenlange ervaring en specialistische vakmensen, bent u verzekerd van een kwalitatief tuinonderhoud. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van tuinonderhoud voor uw specifieke situatie.

Neem vandaag nog contact op

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u weten hoe wij u kunnen helpen met het verwezenlijken van uw droomtuin? Of kunnen wij u helpen met het onderhoud van uw tuin? Neem contact op!